招聘中
$18,000-$20,000
月薪
$20,000-$30,000
月薪
早幾日見到呢間餐廳好吸引。氣氛都好似唔錯,於是同朋友去試試。Dinner Set for 2  $668兩位。有湯、小食、牛扒、意粉、,還有飲品,價錢好抵,且岩哂我地呢D 選擇困難症既朋友。新英倫周打蜆湯一人一份,味道濃厚,非常CREAMY。有薯仔、洋蔥、煙肉的配料,仲有蜆肉,非常足料,惹味,口感豐富!香蒜牛油煮蜆賣相吸引,份量比想像中多,喜歡蜆肉的朋友必叫。蜆肉煮得剛剛好,湯底有極豐富的洋蔥及牛油香味,蜆肉亦吸哂湯汁的味道。雖然有少少的蜆肉不在殻上面,但係會在湯底內,份量真的不少,食極都仲有。並且保留蜆肉鮮甜味道,仲可以加少少鮮檸檬提味,還可以配上旁邊的蒜蓉包草飼澳洲肉眼牛扒7成熟的澳洲肉眼牛扒,上台已經聞到烤牛肉的香味,切落的時候亦溢出好多的肉汁,食落嫩滑JUICY,滿口都是牛香味道。還有牛扒汁提供,使味道有更多的變化。拌菜有連皮烤的薯仔、JUICY的大啡菇和車厘茄。鵝肝松露意大利粉第一次食鵝肝的我,鵝肝煎到好香,食落非常肥味,油脂充滿在口腔中。這一次選了扁意粉,煮到剛好,不會太硬亦不會太淋,每一條的扁意粉都掛上豐富的黑松露汁,味道非常濃郁,伴隨一些菇菌一起吃,非常配。甜品(芝士蛋
早幾日見到呢間餐廳好吸引。

氣氛都好似唔錯,於是同朋友去試試。

Dinner Set for 2  $668兩位。

新英倫周打蜆湯
一人一份,味道濃厚,非常CREAMY。

香蒜牛油煮蜆
賣相吸引,份量比想像中多,喜歡蜆肉的朋友必叫。

草飼澳洲肉眼牛扒

還有牛扒汁提供,使味道有更多的變化。
草飼澳洲肉眼牛扒

拌菜有連皮烤的薯仔、JUICY的大啡菇和車厘茄。

鵝肝松露意大利粉

甜品(芝士蛋糕)
食飽飽,還有甜品,真的很滿足。飽都要繼續食。芝士味適中,食落不會膩。
芝士蛋糕

SET 餐加配BOTTLE BEER (+28)

另外職員的服務態度友善。
好欣賞上菜的速度,每次都是差唔多食完一樣再都下一樣,令我地可以CHILL 住食和CHILL 住傾計。
而且音樂主題的BAR & RESTAURANT 音樂適中,唔會好噪,只可惜我坐既位置望唔到DJ 打碟,可惜可惜。
2021-11-17
芝士蛋糕