DAMA係全港首創既純素軟雪糕店,主打各款唔同口味既雪糕😌而重點係佢呢度既雪糕係不含有牛奶同雞蛋成分,絕對岩哂素食人士~今次仲要試到佢既新口味,分別是台灣凍頂鳥龍&台灣黑葉荔枝🥰開心🥳-🎈雙併軟雪糕 (烏龍mix荔枝+$4) $52真係太好食了﹗﹗﹗烏龍既茶味好突出😆而荔枝味食落去感覺好fresh,夏天食真心正👍🏻兩者同時混合吃,既可感受到烏龍茶的茶味又能感受荔枝的清甜~呢個真係好值得推薦比大家🤩-🎈DAMA心太軟 (班蘭)+軟雪糕 (榴槤+$10) $82出面好少食到班蘭味既心太軟,而呢個心太軟一切開全部都係班蘭醬🤤食落一啲都唔會膩~而榴槤軟雪糕都好出色😍如果大家都好似我咁係榴槤控一定超喜愛😆榴槤係用上頂級既貓山王榴槤,個味超正,好滑又好濃郁,完全好似食緊榴槤咁﹗﹗-🎈招牌鮮果烏龍茶 $45原本以為呢個烏龍茶平平無奇,點知飲落好清香,甜度仲要岩岩好,唔會太甜😌仲要有好多生果係入面,正👍🏻-🔸DAMA📍尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea 4樓411號舖

🎈雙併軟雪糕 (烏龍mix荔枝+$4) $52
雙拼軟雪糕(烏龍+荔枝)

🎈招牌鮮果烏龍茶 $45
招牌鮮果烏龍茶

🔸DAMA
2020-06-20
下午茶
雙拼軟雪糕(烏龍+荔枝)
招牌鮮果烏龍茶