2019-04-16 197 瀏覽
位於尖沙咀一個唔起眼既街角,舖面唔大,只有大約十幾個堂食位置。Menu選擇多,價錢亦唔貴。叫左一個凱撒雞扒堡同蜜糖芥末菠蘿牛堡,跟餐要薯條同薯格。凱撒雞扒堡食落有雞扒凱撒沙津有九成相似,麵包烘得好脆,感覺似食緊沙津上面既麵包粒,雞扒唔乾,但唔算好滑,菜亦都好新鮮同多菜,整體黎講個包食落比一般漢堡包冇咁「漏」,酸酸地咁幾清新。蜜糖芥末菠蘿牛堡就比較濃味,塊牛亦好厚身,但平身牛味唔係好出,個醬咁濃,反而個醬既味做左主角。但不得不說個醬同菠蘿加埋真係好match,雖然食落冇乜牛味,但呢個價錢咁既質素已經係超級值。跟餐只需加15蚊就有小食同飲品,薯條同薯格份量好多,亦好脆,唔會淡哂,好食!總括黎講餐牌選擇多,質素用料算唔錯,平民既價錢,推薦!

總括黎講餐牌選擇多,質素用料算唔錯,平民既價錢,推薦!
凱撒雞扒堡
蜜糖芥末菠蘿牛堡
薯條薯格(跟餐)
2019-04-09
凱撒雞扒堡
蜜糖芥末菠蘿牛堡
薯條薯格(跟餐)