2020-02-06 289 瀏覽
Cp值高嘅連鎖韓燒✨新麻蒲bbq嘅價位相宜,質素幾高,又坐得舒服,所以一直以黎都幾鍾意同朋友去食,叫個set一齊happy share😆.前菜有四款咁多,仲可以不斷refill😍 最鍾意泡菜同埋昆布!泡菜辣得過癮又開胃,昆布酸酸甜甜夠晒清新👍🏻.除咗前菜之外,沙津亦係開胃之選~ 沙律菜好新鮮,醬汁味道清新特別🤪.呢度嘅爐邊蛋都係無限refill,正!加咗泡菜後味道更昇華~.呢個二人燒肉套餐份量豐富,我地三個女仔share食都勁滿足啊😆 而且睇落肉質新鮮,好吸引.水原霜降牛肉滿佈油脂,口感鮮嫩👍🏻.水原牛肋排相對較有咬勁,牛味濃郁.摺成三層嘅水原特級牛仔骨係份量之選!口感味道同樣出色😋.呢度嘅套餐分量充足,食物種類又豐富,但係價錢亦都唔會好貴,所以絕對係高cp值嘅餐廳😚
Cp值高嘅連鎖韓燒✨

水原霜降牛肉滿佈油脂,口感鮮嫩👍🏻

水原牛肋排相對較有咬勁,牛味濃郁

摺成三層嘅水原特級牛仔骨係份量之選!口感味道同樣出色😋