餐廳: 渝痴漁醉
資訊:

2022-08-09 207 瀏覽
表妹話好鍾意同一班朋友去「渝痴漁醉」食烤魚/雞煲放題😋因為地點就腳,餐廳位於銅鑼灣SOGO對面,而且CP值高,最優惠$88就可以食到🤩今日行完街,佢就帶我呢個表姐去試吓🥰⭐️放題90分鐘⏰晚上六點前離座$88/位,六點後入座$128/位(假期$148/位)⭐️餐廳唔收加一%⭐️提供圍裙,以免醬汁彈污糟衣物,十分細心🎶餐廳一路都播放住pop music,氣氛熱鬧🐟烤魚有兩款口味:老壇酸菜味/秘製麻辣味🐓雞煲有六款口味:麻辣雞煲/香辣啤酒雞/胡椒豬肚雞煲/藥膳雞煲(當歸北芪)/滋潤雞煲(沙參玉竹)💁🏻‍♀️我哋揀咗小辣🌶嘅老壇酸菜烤魚🐟完條烤魚放喺爐上面,湯底一路滾,陣陣香味一路飄出嚟,令人流口水🤤魚肉嫩滑,啖啖肉。因為有預先煎香過嘅關係,魚肉唔會煮到散開晒。食完烤魚,仲可以去火鍋配料區到揀選自己喜愛嘅食物同調配醬汁🥣火鍋配料應有盡有:🦐海鮮:鮮蝦串·魷魚串·龍脷柳🥩肉類:肥牛·雞肉·豬肉·豬皮🍢丸類:墨魚丸·龍蝦丸·牛丸·芝士腸·芝士年糕·海膽丸等🥬蔬菜:生菜·娃娃菜·金菇·冬菇·南瓜·芋頭·大豆芽·蓮藕·秀珍菇·豆卜·海帶等飲品亦都係免費任攞,啤酒🍺汽水🥤紙包飲品🧃款式齊全!湯底都可以自行添加

⭐️餐廳唔收加一%

⭐️提供圍裙,以免醬汁彈污糟衣物,十分細心

🎶餐廳一路都播放住pop music,氣氛熱鬧

🐟烤魚有兩款口味:老壇酸菜味/秘製麻辣味

💁🏻‍♀️我哋揀咗小辣🌶嘅老壇酸菜烤魚🐟

火鍋配料應有盡有:

🦐海鮮:鮮蝦串·魷魚串·龍脷柳

🥩肉類:肥牛·雞肉·豬肉·豬皮

🍢丸類:墨魚丸·龍蝦丸·牛丸·芝士腸·芝士年糕·海膽丸等

飲品亦都係免費任攞,啤酒🍺汽水🥤紙包飲品🧃款式齊全!

湯底都可以自行添加,好方便🍲

喺銅鑼灣可以用咁優惠嘅價錢食到咁豐富嘅一餐放題,難怪我表妹會極力推薦💕
老壇酸菜魚
老壇酸菜魚