餐廳: 一鍋堂 (XX Arcade)
資訊:

2020-06-16 4343 瀏覽
老婆自己有節目!我就相約幾位老友一齊晚飯🥣!個個都係大男人非常食得⋯⋯我朋友提議去食放題!因為對於我哋男人黎計係最好一定足夠😬間餐廳係我朋友已經去咗好多次!話食物質素好高👍CP值又好高!一定回本⋯⋯🥣🥣🥢🥢一鍋堂🥣🥣🥢🥢去到餐廳真係有啲嚇親!估唔到現在咁嘅情況仲會多客人到企唔到!犀利!大多數都係年青人⋯⋯餐廳肉類海鮮都有!仲有飲品任飲!飲品中仲有自家製嘅涼茶添⋯⋯軟雪糕和甜品都是任食添!美國安格斯牛小排呢個肉類質素非常高⋯⋯肉味香濃!入口溶化!我哋食咗好多碟!西班牙栗飼豬肉油花分布均勻!肉味好香!而且唔會有筋!鮮嫩多汁!呢個真係好好味⋯⋯脆肉鯇呢個完全係達標!肉質鮮甜!結實!最主要夠新鮮!估唔到放題都有咁嘅水準!水餃🥟睇得出你係用心做㗎⋯⋯涵料有爽脆蝦仁🍤夾埋豬肉好香添⋯⋯👍其實仲有好多配料我哋都未食到!因為重點出擊呀嘛😏😏下次可以帶老婆仔女嚟試吓佢哋一定鍾意❤️

🥣🥣🥢🥢一鍋堂🥣🥣🥢🥢

餐廳肉類海鮮都有!

美國安格斯牛小排

呢個肉類質素非常高⋯⋯肉味香濃!入口溶化!我哋食咗好多碟!

西班牙栗飼豬肉

脆肉鯇