2023-07-18 627 瀏覽
香草麵包加麵包條-味道評分8️⃣我男朋友竟然比呢個前菜吸引住^>⸝⸝⸝⸝<^,佢話呢一個包好香好脆,佢最欣賞就係佢呢個麵包條配搭嘅醬汁.ᐟ‪佢話通常啲麵包都係點牛油,但係呢度有兩款醬汁可以選擇幾特別。‬A signature dish - Lobster Espresso 味道評分🔟呢一個我就幾鍾意!畢竟係佢哋嘅招牌菜式‎(՞  ܸ. .ܸ՞)︎♡成個感覺有少少似飲緊咖啡,上面係一層龍蝦湯泡沫,下面係好香濃好Creamy嘅湯(˶ᐢωᐢ˶)Starter - Mediterranean Blue Fin Tuna Belly, Applewood Smoked 味道評分8️⃣藍旗吞拿魚經過蘋果目煙燻之後特別香。下面仲有沙律菜,同埋蘿蔔。當中仲加埋檸檬醬,酸酸甜甜食落幾開胃(✿´༥`✿)Starter - Hokkaido Uni, 36-hour US Prime Beef Short Ribs. 味道評分🔟呢個真係好好食!本身已經好鍾意食海膽,下面仲加埋牛肉(˶ˊᵕˋ˵)有入口即溶嘅感覺。Txogitxu Txuleton (Traditional Basque Bone In Ri
Txogitxu Txuleton (Traditional Basque Bone In Ribeye) 味道評分9️⃣呢一個牛肉就比較生,但係一啲都唔唔難咬開,而且好香牛肉味。