餐廳: Chatterbox Express
資訊:

2021-04-26 95 瀏覽
K11 Musea既Chatterbox Cafe成日都大排長龍,所以今日去左佢位於太古既分店,唔洗等位😀我地2個人,叫左:1.文華海南雞飯:海南雞雞皮好彈牙,雞肉雖然唔算嫩滑,但有雞味,有三種醬提供,我最鍾意中間既薑蓉。雞油飯值得一讚!粒粒分明,雞油亦足以包裹每一粒飯。2.咖哩豬肋骨煲配白飯、薄餅、炸素春卷一個餐就有齊白飯、薄餅👍🏻,同咖哩一齊食好好味😋 豬肋骨有5大條,煮得夠冧,肉骨好容易就分離,亦都好入味!😋 炸素春卷,皮脆,但入面唔會油膩👍🏻3. 黃金雞翼邪惡之選!😋超多咸蛋醬,雞翼外皮煎炸得好香口,正!😋4. 美祿哥斯拉有好多朱古力波波,美祿味濃,仲有一球雲尼拿雪糕,飲完心情都變好😆5. 椰子雪糕咖央三文治超級推薦!麵包好有牛油味,煎香左,本來塗左咖央已經好好味!加埋有椰絲既椰子雪糕,一流!😋😋😋
我地2個人,叫左:
1.文華海南雞飯:

2.咖哩豬肋骨煲配白飯、薄餅、炸素春卷

3. 黃金雞翼
邪惡之選!😋超多咸蛋醬,雞翼外皮煎炸得好香口,正!😋

4. 美祿哥斯拉

5. 椰子雪糕咖央三文治
文華海南雞飯、美祿哥斯拉
文華海南雞飯
美祿哥斯拉