2020-11-18 611 瀏覽
開左好耐既shake shack, 一直都無機會黎食, 要食就一定要黎食ifc 呢間, 景觀開揚, 有得坐戶外, 望住高樓大廈同維多利亞港享用美食, 而家已經過左熱潮, 所以唔洗排隊喇. 唔怕曬既人一定要坐戶外。叫左Double Shack, single shake burger, Cheese Fries 同一杯 Milk Tea Shake 🍹Double Shack 🍔- 漢堡扒好JUICYMilk Tea Shake – 為香港人而設既味道, 奶茶味濃郁, 質素OKCheese Fries 🍟- 薯條好食,粗身型, 但芝士就可以唔加, 無特別, 芝士味唔夠, 食到忌廉味多D, 食多幾條會覺得膩, 份量都大。有自助洗手機俾你食前食後洗手, 好貼心, 因為食完隻手一定好dirty。

Double Shack 🍔- 漢堡扒好JUICY

Cheese Fries 🍟- 薯條好食,