2023-11-27 192 瀏覽
🍼 Oyster Daily special 6pcs $248我同朋友都係生蠔愛好者,所以order咗一盤daily special🦪生蠔隻隻都肥美厚肉,食落口嘅口感好飽滿,每啖都係鮮甜嘅蠔肉同一層淡淡嘅海水味,好正👏🏻🍼 美國克厘石牧場安格斯肉眼配巴黎牛油 $326身為食肉獸嘅我哋當然要order塊扒嚟食🤭呢塊安格斯肉眼簡單嘅配搭令我哋好驚喜,將肉眼扒上面嘅巴黎牛油搽均晒成塊牛扒,大大咁提升咗成塊牛扒嘅肉香,牛扒嘅肉質又夠juicy,值得一讚😋🍼 精選甜品拼盤 $158甜品我哋就比呢個喜怒哀樂set吸引住😍呢個甜品set設計得好有心思,有食落好sweet sweet嘅抹茶芝士十勝紅豆餅,有苦澀得嚟凍冰冰嘅咖啡雪糕批,味道好特別嘅紅菜頭水信玄餅,同埋清新感滿滿嘅青蘋果芭菲,滿足鍾意食甜品又貪心嘅我哋🥳🍼 Free flow 任飲120分鐘 $228/person餐廳呢排都做緊呢個free flow 任飲又有小食嘅promotion,我同朋友平時都鍾意小斟幾杯,見到就當然走唔甩🤭小食盤嘅種類有好多,炸薯條、烤雜肉腸、脆炸魷圈、脆炸洋蔥圈同香辣雞翼,啱晒同朋友坐喺度chill chill

🍼 美國克厘石牧場安格斯肉眼配巴黎牛油 $326

🍼 精選甜品拼盤 $158

小食盤嘅種類有好多,炸薯條、烤雜肉腸、脆炸魷圈、脆炸洋蔥圈同香辣雞翼,啱晒同朋友坐喺度chill chill傾住偈食👍🏻

Free flow可以選擇嘅酒嘅選擇都有好多,價錢又抵,鍾意飲兩杯嘅真係唔可以錯過🥂

🍸Cocktail
Cuba Libre
rum, coke, lime juice
Screwdriver
vodka, orange juice

🍷Wine
House Red Wine