2023-05-19 77 瀏覽
之後經過已經想食,今次放工終於有機會約到人食,仲好好彩坐到tatami座位,十分之有氣氛!✨鰻魚紫菜包飯 - 勁大份又好足料,用鰻魚包飯我都係第一次食,仔細望,配料仲有韓國魚糕,認真特別,飯就用左d紅米去整,感覺幾健康🤩✨半半炸雞 - 揀左芝士同蜂蜜味,原來係落調味粉喺面,佢落得唔算太多粉,所以味道唔會太搶左個炸雞味~炸雞本身整得好香脆&熱辣辣👍✨士多啤梨芝士蛋糕牛角包窩夫 - 配搭好特別,芝士蛋糕連牛角包窩夫食又幾好味,croffle一切仲係卜卜脆咁,好滿足!✨Lotus焦糖奶昔 - 味道好香濃,Lotus迷一定大愛,跟野飲仲有個花煎,入面係紅豆餡, 煙煙靭靭好有口感😋✨黑芝麻鮮奶 - 造型幾精緻,味道清清地帶點淡香黑芝麻味😻

士多啤梨芝士蛋糕牛角包窩夫

Lotus焦糖奶昔

✨黑芝麻鮮奶 - 造型幾精緻,味道清清地帶點淡香黑芝麻味😻
黑芝麻鮮奶

士多啤梨芝士蛋糕牛角包窩夫