餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

2019-12-24 326 瀏覽
將軍澳都有靚靚cafe喇 呢間原本係西環都有分店 宜家係將軍澳海濱嗰度開咗一間集健身同食嘢於一身嘅咖啡店(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)鋪面非常大 可以坐入面同出面都得 望住個海非常chill 住喺附近嘅我即刻去左試下佢地嘅蛋糕 佢哋有好多款式仲要有多款vegan嘅蛋糕 每款都寫清楚有咩材料(୨୧ᵕ̤ᴗᵕ̤) 我就叫左【黑芝麻戚風蛋糕】賣相唔錯 蛋糕好濕潤同會回彈 唔會好甜 黑芝麻味幾重 cream都好有芝麻味 我好快食曬₍ ᐢ. ̫ .ᐢ ₎將軍澳店仲有柚子味添 西環分店都有參與罷市文宣等等 💛呢間會再幫襯 要試曬佢地嘅蛋糕!!
黑芝麻戚風蛋糕
黑芝麻戚風蛋糕