2021-08-06 117 瀏覽
餐廳佈置氣氛非常高級,佢個吧台設計非常吸引,之後我同朋友揀左兩個set dinner加再杯cocktail,首先要介紹下佢個餐湯,我叫左個龍蝦湯,龍蝦味十足,每飲一啖有食龍蝦既感覺,而個前菜鮮青口意大利粉,青口鮮味十足,再配佢個藍芝士忌廉汁,完全係perfect match,之後主菜,我點左個,鹹蛋黃烤龍蝦尾龍蝦汁扁意粉,一黎到,佢兩隻龍蝦尾已經非常吸引我,大大舊龍蝦肉,一啖食落口,有幸福嘅感覺,之後我先發現原來鹹蛋黃同龍蝦原來係咁夾,再試佢個扁意粉,每條意粉都沾滿龍蝦汁,非常好味,野飲方面,雖然我只係叫左杯long island iced tea,但佢完成唔會吝嗇佢d酒,酒既比例比可樂多,整體而言,呢間餐廳可以令你有chill爆既一晚,好岩情侶們去浪漫一番。