芝加哥串燒酒場 (太和中心)

Chicago (太和中心)
2020-02-05 29 瀏覽
食完飯意猶未盡,朋友介紹嚟咗呢間芝加哥酒吧 Chill下吹水!餐廳裝潢 型格有情調,有大電視直播足球賽事,適合知己談天和大夥兒睇波飲酒!食物提供多樣化,有生蠔、牛扒西餐、日式丼飯 和串燒!當然唔少得 本地手工啤酒 和外國進口生啤!我哋點咗cocktail Pina colada、麒麟生啤、澳洲 little creatures 生啤。 pina colada 椰汁味 清甜濃郁,蓋過冧酒容易入口。 澳洲生啤 little creature 店員推介 花香精爽 清淡易入口!點咗幾串燒烤送酒,黑松露燒蝦、燒雞泡魚乾、魷魚乾、燒茄子、秋刀魚、燒雞髀肉、燒日式蕃薯仔! 整體燒得乾身脆口 有水準!值得推介黑松露燒蝦,估唔到黑松露和燒蝦甘搭配,十分驚喜。燒茄子係招牌貨 ,外脆內軟滑,仲保持茄子肉汁,火候到家。秋刀魚 焦香撲鼻,香脆惹味送酒一流!

pina colada、 麒麟生啤

魷魚乾、雞泡魚乾、燒臘腸
燒雞髀肉
燒茄子
  • 澳洲littlecreature
  • pinacolada、麒麟生啤