之前一直以為la moo moo只有牛吃,但同事跟我說原來他們的lunch有pasta同其他款式,而且openrice仲有$80買$100 優惠,即係每個lunch set 減$20😆餐廳內播著外國歌,感覺都幾chill,想lunch好好relax下傾下計,這裡絕對是個好地方前菜可以配caesar salad/garden salad,caesar salad有脆麵包、芝士粉和黑椒,味道比較balance~主食方面,Kobayashi  hotdog有驚喜!熱狗是用上外國的肥厚脆皮芝士腸,非常厚肉。而薯條可以任添,炸得好脆香,真係可以邊傾邊食薯條做snacks另外black truffle pasta也幾有質素,好creamy且好rich 黑松露味,每一啖都好滋味。餐廳服務非常好,一食完就立即準備上甜品。chocolate lava cake暖暖的流心朱古力,配上滑想雪糕,幾高水準。下次要再來吃個chill lunch☺️

Kobayashi  hotdog

Black  Truffle  Pasta