2019-03-17 97 瀏覽
之前同朋友食過呢間漢堡,覺得D漢堡超級好食,地點又方便,放假就帶媽咪去食lunch.唔使等位,裝修帶美國工業風,播住美國POP Music,特別有Feel.我叫左牛肉漢堡,加30蚊就有薯條,咖啡,真係超級抵,媽咪叫左脆鱈魚柳漢堡配薯條,玫瑰泡沫咖啡,另外必叫既香脆單骨雞翼配蜜糖芥末醬.牛肉漢堡真係超級巨型,成個漢堡有手掌咁厚,雙層免治牛肉好厚身,好似係安格斯牛肉來,好有牛味,又多肉汁,下面有蕃茄片,生菜片,沙律醬,我拿住來食時,D肉汁不斷咁流出來,好爆汁,牛肉味好濃,配菜好fresh,好好食.仲有厚切薯條.香脆鱈魚柳漢堡,份量一樣咁浮誇,咁吸精, 鱈魚柳炸得好脆,好嫩,配合芝士,沙律醬,蕃茄片,生菜片,一D都唔膩.連少食漢堡既媽咪都話好食.大家仲可以Share一半來食添.之前食過香脆單骨雞翼配蜜糖芥末醬,要再encore,一貫既水準,外皮炸得好脆,入面既雞肉Keep住好嫩滑,唔會乾身,仲係單骨好方便食,點上蜜糖芥末醬,甜甜辣辣咁,好野味,係我必叫既小食,拿來點薯條都好岩.最後梗係要嘆返杯玫瑰泡沫咖啡,我都係第1次試,清香既玫瑰花味原來同咖啡係咁夾,兩者平衡得好好,唔會互相搶左味,加上泡

我叫左牛肉漢堡,加30蚊就有薯條,咖啡,真係超級抵,

牛肉漢堡
仲有厚切薯條.

香脆鱈魚柳漢堡
連少食漢堡既媽咪都話好食.大家仲可以Share一半來食添.
香脆單骨雞翼配蜜糖芥末醬

最後梗係要嘆返杯玫瑰泡沫咖啡,我都係第1次試,清香既玫瑰花味原來同咖啡係咁夾,兩者平衡得好好,唔會互相搶左味,加上泡沬,特別滑.
2019-03-15
牛肉漢堡