「Terrace in seaside」一向主打韓式輕食,Chill住喺慢活舒適環境下用餐💕最近餐廳與Care Bears聯乘合作,創意推出一系列七彩繽紛菜式🌈少女心大爆發😍.🌈熊仔頭螄蚶拌飯💰$188橙紅米飯砌成熊仔頭造型🐻超有心思💕螄蚶伴以韓國特製辣醬,既有鹹香鮮味且微辣惹味🔥送飯一流😋.🌈愛心傳播飯卷💰$98傳統韓式飯團🇰🇷內裡包裹著七彩顏色嘅配料,中間蘿蔔絲增添爽脆口感😙.🌈Care Bears彩雲窩夫💰$118窩夫牛油香十足,完全做到外脆內軟🧈中間夾雜七彩忌廉、士多啤梨及藍莓🫐忌廉好香滑,配埋窩夫適合不過👍🏻.🌈Care-a-lot 彩虹樂園蛋糕💰$68層層分明七彩顏色,再加埋彩虹軟糖條,感覺超夢幻🦄蛋糕質感偏向硬身帶口感,幾特別😌.🍹濟州柑橘乳酪💰$68店家招牌飲品✨整個柑橘放喺杯上,乳酪與柑橘酸香好夾🍊.🍹熱情金菠蘿沙冰💰$68整個菠蘿呈上,打卡啱晒📸內裏菠蘿沙冰,酸酸甜甜,再夾雜果肉🍍清新可口😛.店舖內仲有大量Care Bears裝飾及打卡位🐻小朋友去應該好開心😌

🌈熊仔頭螄蚶拌飯

Care Bears彩雲窩夫

🌈Care-a-lot 彩虹樂園蛋糕

🍹濟州柑橘乳酪
💰$68
店家招牌飲品✨整個柑橘放喺杯上,乳酪與柑橘酸香好夾🍊
🍹熱情金菠蘿沙冰
熊仔頭螄蚶拌飯