2021-01-18 2223 瀏覽
為咗呢個truffle toast而嚟🤤,toast 嘅size好的骰,不過黑松露🍄就係不惜工本咁不停刨,toast入面有熱溶咗嘅芝士🧀,超正,呢個絕對需要試😍.呢度嘅lunch Menu除咗可以自己食自己之外,仲可以揀一個叫做sharing is caring嘅option,即係Menu嘅七個dishes都有,而你係可以share among the two ppl👯‍♂️,作為一個懶得諗嘅人,當然係會揀呢個sharing option啦,咁咪可以咩都試到囉🤗.北歐菜嘅調味都比較濃味同埋鹹少少,同埋好多個course都會用上nuts🌰呢種食材,starter有蘆筍同埋三文魚🍣,main有帶子,risotto🍛同牛🥩,甜品就係血橙🍊sorbet同胡椒粒士多啤梨🍓雪糕,我覺得佢哋多個dishes 嘅sauce做都得唔錯,而我就特別鍾意risotto😋.不過佢哋嘅份量就偏少,我作為一個好容易飽嘅人,食晒七個course(share即係等於3.5個course到),都唔會話覺得太飽😅,大食嘅朋友,應該要自己一個人食六個course😉