2023-10-10 50 瀏覽
呢間男朋友大力推薦!所以就同friend黎左食。環境比我想像中細,不過都幾decent🥹同得一個店員妹妹做server>< 但都用心講解點叫set,有咩drinks同蛋糕 🥺🥰辛苦晒了叫左招牌名古屋蒲燒鰻魚蛋包意大利飯✨鰻魚真係好好好大條😹 佢地用左大阪燒汁做risotto 飯底,同加啲磨菇,有咬口!再加木魚喺面,幾有大阪燒fusion feel🍪🍪蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹隻蟹仔都比我想像中大隻。炸皮夠脆夠薄,幾好食。意粉底用幼意大利麵,煮得有咬口調味唔會太咸,太辣,係開胃的🥰啖啖蜆肉XD好足料 巧巧食蒜蓉牛油酒煮蜆 好香牛油味,又唔會遮左酒味。 蜆仔多到我同朋友三個人食都食唔晒😂幾推薦鐘意食蜆嘅人叫✨Oreo朱古力🍫上層有cream不過無咩奶味,朱古力味濃度中等同唔太甜,幾好飲又未至於必叫🪷可惜係比較細杯 ☕️最驚喜係兩件cake‎|•'-'•)وナイス! 我地叫左伯爵茶芝士蛋糕同焦糖果仁蛋糕真心好食 夠重茶味 焦糖蛋糕戚風都好fluffy 🥰Ho sikkk!
招牌名古屋蒲燒鰻魚蛋包意大利飯

蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹
調味唔會太咸,太辣,係開胃的🥰啖啖蜆肉XD好足料 巧巧食
蒜香辣椒蜆肉意大利粉配炸軟殼蟹

最驚喜係兩件cake‎|•'-'•)وナイス!
我地叫左伯爵茶芝士蛋糕同焦糖果仁蛋糕
真心好食 夠重茶味 焦糖蛋糕戚風都好fluffy 🥰
Ho sikkk!
招牌名古屋蒲燒鰻魚蛋包意大利飯
蒜香辣椒蜆肉意大利粉配炸軟殼蟹