👧🏻😋👅🍽✨Cafe原來除左環境仲有超高質食物🥰-GRIND SIZE🇭🇰 旺角通菜街10號地舖 🇭🇰-🛋見通菜街有間光猛cafe諗住食少少野休息下, 點知原來仲有樓上sofa同榻榻米位勁有家的感覺🛋仲要野食質素係完全超越我心目中覺得cafe可做到既水平😱-🍋 ☕️ 🍰 不是飲品•凍檸茶 $78💯將檸檬茶以甜品方式呈現出黎, 係紅茶心太軟加檸檬雪葩💯流心紅茶餡熱辣辣, 茶味好濃郁又唔會太甜💯夾埋檸檬雪葩真係有檸茶feel, 對非朱古力既心太軟仲要好好食感覺好新奇😳-🐮 慢煮牛面頰•港式沙嗲汁煎腸粉 $158✨微辣沙嗲汁好濃香花生味, 牛面頰好腍仲有少少筋✨重點係佢肉既份量超多, 多到遮住晒啲腸粉😂 $158來講完全物超所值✨腸粉輕輕煎到個邊脆脆地, 入面係滑既, 點沙嗲汁唔錯-🐠 🍖 🧀煙三文魚•巴馬火腿•瑞可塔芝士•多士 $78💯Ricotta好重手, 同淋上面既蜜糖勁夾💯 Parma ham加煙三文魚都係鹹, 加左蜜糖味道上就多咗個層次冇咁寡💯多士個包有少少提子乾同果仁都係甜甜地令成個多士食落好和諧
👧🏻😋👅🍽✨
Cafe原來除左環境仲有超高質食物🥰
GRIND SIZE
🇭🇰 旺角通菜街10號地舖 🇭🇰

🛋仲要野食質素係完全超越我心目中覺得cafe可做到既水平😱

🍋 ☕️ 🍰
不是飲品•凍檸茶 $78
💯將檸檬茶以甜品方式呈現出黎, 係紅茶心太軟加檸檬雪葩
💯流心紅茶餡熱辣辣, 茶味好濃郁又唔會太甜

🐮
慢煮牛面頰•港式沙嗲汁煎腸粉 $158
✨微辣沙嗲汁好濃香花生味, 牛面頰好腍仲有少少筋
✨腸粉輕輕煎到個邊脆脆地, 入面係滑既, 點沙嗲汁唔錯
慢煮牛面頰•港式沙嗲汁煎腸粉
煙三文魚•巴馬火腿•瑞可塔芝士•多士

🐠 🍖 🧀
煙三文魚•巴馬火腿•瑞可塔芝士•多士 $78
💯Ricotta好重手, 同淋上面既蜜糖勁夾
💯多士個包有少少提子乾同果仁都係甜甜地令成個多士食落好和諧
慢煮牛面頰•港式沙嗲汁煎腸粉