2018-05-17 74 瀏覽
係mira place shopping 等朋友放工一齊dinner 邊下邊諗食咩 行行下見到burgeroom 🍔🍟好似好正 環境都好唔錯 好 決定食佢 朋友知我鍾意食軟殼蟹 幫我揀左個炸軟殼蟹burger 另外叫左個磨菇🍔 of coz 🍔一定要配啤酒薯條啦😍 雖然兩個🍔都好夠食 但忍唔住 加左個黑松露薯條🍟🤤🤤 想啤啤佢 但唔飲得 要戒飲 咁左兩支 snapple drinks🍹 yummy burger night 個炸炸軟殼蟹熱辣辣 有夠厚肉 有蟹香☺️ 同frd share 試左佢個磨菇🍔個漢堡夠 juicy 一啲都唔濃 配埋生菜沙津醬 好夾 唔知點解戒唔到薯條 個黑松露芝士薯條 好 好 味 一啲都唔漏🍟 太飽 冇得 encore 雞翼 薯角果啲snacks
黑松露芝士薯條
黑松露芝士薯條