2018-09-15 172 瀏覽
同我親愛的離笆去左食飯 一齊去左食Burgeroom🍔🥗🦀好彩有book位 walk in的話就要排隊了嚟到哩度食🍔是通識吧 點了這個#大烤菇芝士牛肉漢堡 🍄🧀🍔 天啊~~~真係幾好食喎 味道真的很不錯喔😍🤩😋🤤麵包烘得剛剛好 有少少外脆內嫰嘅質感 🍄菇都幾大塊下 一咬已經好juicy了 真係有驚喜到我嘅heehee👍🏽👍🏽至於塊牛肉都係煎得剛剛好 非常能夠鎖到肉汁 好好味😋😍正,推介!!!軟殼蟹沙律 🦀🥗真係有成隻蟹係度架😍🤩都真係好真材實料的😆🤣不過佢啲炸粉有啲厚 令到個口感無咁好食 但係啲菜菜好fresh加埋個sauce👍🏽👍🏽牛油果芝士薯條 🥑🧀🍟薯條係粗薯嚟嘅 粗薯真係好食好多 萬歲呀粗薯😝😛啲薯條佈滿好多牛油果🥑同埋芝士🧀兩樣野又幾夾又幾好味啵 我想講啲芝士真係好濃味 #芝士控 一定好鐘意😉☺️哩杯飲品叫peach tea🍑初初懷著有少少中伏的心態都叫哩杯飲品🤣😆但好彩出嚟的效果又真係好好飲喎 好有果茶的味道 味道適中👍🏽唔會過甜 同埋唔會太稀 okay ahhh👍🏽👍🏽
大烤菇芝士牛肉漢堡
軟殼蟹沙律