2019-05-17 178 瀏覽
同朋友想揾個靜啲嘅地方食飯 就上左黎尼間個環境真係很不錯👍🏼啲waiter都好nice要出去cashier買左先 跟住就會送餐過黎(只係收 現金 八達通 支付寶)🤦🏻‍♀️天氣熱梗係一人一杯凍飲🤤佢啲bubble tea都幾多款式幾特別😍作為bubble tea愛好者一見到menu就雙眼發光 樣樣都想試😆🤣朋友嗌左杯芝芝苺苺🍓比想像中細杯 但味道不錯 唔會藥水味🙊仲有杯牛油果鮮奶🥑超級驚喜👍🏼好fresh 有果肉 估唔到牛油果同鮮奶係咁match😍我就嗌左杯布蕾黑糖珍珠鮮奶🍮佢面頭果層係cream brulee 仲有燒過 脆脆的!不過飲完好飽😂有少少heavy之前就到野食🤤我地share黎食嗌左個 大蝦龍蝦汁意粉🍤啲意粉煮得岩岩好👍🏼啲蝦真係幾大粒 有5粒 啲汁唔算好creamy 味道正正常常 份量夠👍🏼仲有嗌左 炸軟殼蟹牛油果包🦀軟殼蟹都幾多 個包有少少烤過 再加埋啲牛油果醬 正🤤薯角熱辣辣🤤份量都幾多最後梗係要食甜品嗌左個 髒髒忌廉和風班戟一層係士多啤梨🍓 一層係好似toast麵包(?) 最底係香蕉🍌啲班戟好有蛋味 仲係熱熱地 好好食👍🏼忌廉好creamy又唔會好甜👍🏼整體係好食啲🤤
同朋友想揾個靜啲嘅地方食飯 就上左黎尼間

牛油果鮮奶

仲有杯牛油果鮮奶🥑

布蕾黑糖珍珠鮮奶

我就嗌左杯布蕾黑糖珍珠鮮奶🍮
佢面頭果層係cream brulee 仲有燒過 脆脆的!
不過飲完好飽😂有少少heavy

之前就到野食🤤我地share黎食