2019-07-01 748 瀏覽
平日食晏時候去要等半個鐘以上 所以啲人主要都外賣啲飽啊鬆餅 但我當然堅持啦 因為要嘆返個brunch嘛Haha 果然係冇失望Lunch set 98包野飲湯同一份三文治Gilled Chicken, Sariracha Mayo and cabbage slaw, milk rollBurger最注目既除左係佢既料之外 個sause先係重點!食落辣辣地之餘感覺上仲好似千島海鮮醬但唔係 不過就好令人回味🤤雞肉同包都好軟綿綿 sause係呢burger既靈魂!// Grilled ham & Gruyere , wholegram mustard sourdough//望落平平無奇好普通既cheese sandwiches 而令人驚訝既係佢火腿既層數 唔怪得之一咬落去口感咁豐富咁軟熟咁有層次感仲超級邪惡😈真係此芝腿治不同彼芝腿治haha 薯仔湯就冇乜特別啦畢竟包先係主角Fruit danish必叫!你以為佢好脆同牛角包一樣 其實係丹麥條口感 但中間心暗藏左大量軟滑既吉士 係超好味 而個人覺得唔會太甜 啱啱好🤤scone啲cream係要額外加錢 scone with cream is a m

Lunch set 98包野飲湯同一份三文治

雞肉同包都好軟綿綿 sause係呢burger既靈魂!

薯仔湯就冇乜特別啦畢竟包先係主角

Fruit danish

scone
Scone

啲cream係要額外加錢 scone with cream is a must! 佢既cream好似係自家既 幾滑仲唔甜 scone就不過不失 可以再乾身啲🤪
2018-05-03
Scone