約咗6:00食晚飯,早咗少少度,打算早啲入,點知職員唔俾,都體諒嘅。點知去到六點再返去嘅時候,門口已經有一大堆人,之後全部排隊等入去食飯,真係好多人。入到去,裝修好好,好舒服,枱與枱之間唔會好近,傾偈一流。去到西班牙餐廳,點可以唔叫Shangria! 自己本身唔鍾意玉桂味,所以有啲怕飲呢隻酒,但呢度嘅Shangria冇乜玉桂味,我直情飲唔到有玉桂味。所以我覺得幾好飲。開始嘅時候叫咗個多士,一上菜以為係叫咗他他,點知原來上面嗰啲係蕃茄,下面有啲油!我鍾意食蕃茄嘅,但覺得味道一般啦!之後叫咗個52個月嘅ham,都諗住會好鹹㗎啦,話晒都52個月,就係想試吓佢有幾鹹!一嚟到見到超級多肥肉,勁多油喺面頭!食落口可能因為好多脂肪,開頭食落去係唔係好鹹,越食越鹹,但呢個行到我覺得可以接受,反而唔係咁鍾意好多根!再叫咗個豬仔髀?味道唔錯,黃色嗰一啲係番薯蓉,我自己覺得幾好食!呢度最後落樓先400多元,幾抵食,其實本身叫咗個西班牙飯,不過最後佢冇幫我哋落到order,所以先咁平!

入到去,裝修好好,好舒服,枱與枱之間唔會好近,傾偈一流。

Sangria

Sangria