2015-07-15 2752 瀏覽
雖然家住荃灣,但是第一次來訪,見裝修幾靚幾特別就入去試試!其實可以坐窗邊應該幾好feel幾開揚,但路人甲乙丙就會完全看見你的食相!Cafe格局通常都係食意粉、蛋糕、甜品之類,但這裡竟然有All Day Breakfast,肚子餓就點了這個試試,all day breakfast大致上都係炒蛋、香腸、煙肉、焗豆,這裡的就有雜菌、蕃茄和比較少見的煙三文魚,還有兩塊鬆軟好食的麵包!我自己最喜歡吃那個炒蛋,加了一點點香葱又不油膩!看圖其實都很大份很抵吃,當晚餐食的話一點也不過分!餐飲點了凍檸檬蜜,個人覺得略嫌細杯不夠飲!下次有機會再嘗試其他甜品咖啡!有兩間連鋪其中一間叫Beans Corner,我估應該是同一間餐廳來的!

All day breakfast
All day breakfast