2021-11-09 389 瀏覽
好耐之前食過呢間餐廳 嗰陣佢啱啱開業 講真個體驗真係麻麻地 店員態度差 豬手嘅薯蓉又油😵‍💫 真係抵我俾劣評佢㗎但事隔超過兩年 唔知呢間餐廳有冇進步呢😮 上次係食晚餐 今次係食早餐 當然冇油膩嘅薯蓉咁heavy啦 餐牌有兩頁 一面主要係湯麵類 可以只係點一碗湯麵再加野飲 又可以再另加紅腸同炒蛋 都係加6蚊姐 咁flexible就啱晒唔同食量嘅人 可食多食少👍🏻我今次就嗌咗BBQ雞扒包 由於店員講咗句啲汁係辣辣地 而我今日又唔想食辣野 所以就嗌咗雞扒包走醬 上碟嘅賣相都唔錯 雞扒幾厚同埋炸得幾香脆 炸粉唔算太厚 可以接受 咬落口都仲有肉汁🐥 包都烘得幾脆 不過個包都幾乾 可能唔好走醬會好啲😂 因為全部野都係脆口 但呢個包嘅質素都值得下次再嚟幫襯餐飲我嗌咗熱咖啡多奶 所以都冇話好苦 好彩有杯野飲飲吓 所以先冇咁乾爭爭😂

早餐