「R&R Bagels」一直喺中環大受歡迎,長期熱賣甚至現人龍,今次我去咗鰂魚涌分店試試,的確冇咁誇張冇咁多人🥰主打紐約風Bagel三文治,啫係bagel入面夾住滿滿的餡料,Bagel包款選擇多,包括芝麻、全麥、罌粟籽、蒜香、肉桂提子、洋葱等口味另外,佢仲有weekday breakfast +lunch combo,可以bagel配飲品老實說 香港食bagel真係好貴🥲我好鍾意食bagel但真係買唔落手 之前去台灣加拿大都係$10-20蚊有交易,香港起碼$50起跳🥲每個款式都可以再揀BAGEL OPTIONS:Plain,Vegan,Sesame,Wholegrain,Poppy,Cinnamon Raisin,Onion,Garlic,Everything✨款式都幾多✨👓smoked salmon $95Layers of Fresh Smoked Salmon, Ripe Tomatoes, Red Onion Shavings, Fresh Dill, Cream Cheese👉🏻揀了Everything bagel有咬口質感很好,煙三文魚份量多而且新鮮,仲有洋蔥同蕃茄增加口感

每個款式都可以再揀BAGEL OPTIONS:
✨款式都幾多✨

👓smoked salmon $95

👉🏻揀了Everything bagel有咬口質感很好,煙三文魚份量多而且新鮮,仲有洋蔥同蕃茄增加口感,cream cheese同煙三文魚係絕配❣️整體餡料多好滿足,依個組合夠清新!

👓Chicken Avocado Burger Bagel Bacon
$148 (after 3pm tea set)
Avocado, Rocket With Fries

👉🏻Plain bagel比everything更有咬口,煙韌控會鍾意🤣用上炸雞比較香口,加入火箭菜、偏乾脆身嘅煙肉、牛油果醬,肉菜都有 感覺上平均啲!

用上粗身薯條,新鮮炸起熱辣辣十分香脆,就算放耐咗都脆👍🏻依個份量兩個人share食都夠!

👓Long black $38
👓Flat White $40
兩杯咖啡都好香咖啡味,latte用上鮮奶飲落香滑;long black雖然咖啡味偏酸,但反而配搭bagel飲可以解膩一下🤣