呢日去Airside 親子日玩到肚餓去咗 G/F 嘅The Cipollini Pizzeria 開餐出面係大片草地,餐廳亦都 Pets Friendly成個環境好舒服好Chill 😌Squid Ink Linguine $148蒜香撲鼻,佢係將墨魚汁加入麵條,而唔係用墨魚汁做Sauce,唔會食到烏嘴狗😂 蒜嘅味道好香,同埋有少少辣,還可以啦~8oz Wagyu Sirloin $258牛扒肉質結實得來好軟腍,牛味非常濃,配菜有香滑嘅牛油薯蓉同蘑菇👍🏻Smoked Salmon Pizza $198手工批底比較輕薄,邊位焦脆,簡單舖上煙三文魚、Mozzarella、刁草及酸豆,主角煙三文魚同批底比例近乎一比一,非常足料!係好食嘅😋Hazelnut Haven $48偷飲咗老公一啖,超好飲呀😋唔算太甜,榛子味反而似朱古力多啲Apple Juice $28正常先生咁嘅味~2 Scoops Gelato $68 + Waffle Bowl $18 送三款topping雖然開心果味唔算特別濃郁,不過都食到少少開心果味!老公就揀咗石板街,朱古力非常濃郁!好在又唔算太甜整體我覺得非常唔錯,食物好味
呢日去Airside 親子日
出面係大片草地,餐廳亦都 Pets Friendly
成個環境好舒服好Chill 😌

Squid Ink Linguine $148

8oz Wagyu Sirloin $258

Smoked Salmon Pizza $198

Hazelnut Haven $48
偷飲咗老公一啖,超好飲呀😋唔算太甜,榛子味反而似朱古力多啲

Apple Juice $28
正常先生咁嘅味~

整體我覺得非常唔錯,食物好味,環境好正
服務又好~
  • Wagyu Sirloin