2024-03-30 56 瀏覽
全新嘅 Love Pizza Love PizzaExpress menu真喺好吸引呀😍我哋今次叫咗:🎉PizzaExpress 間條薄餅呢個薄餅完全展現品牌黑白間條特色😍 香濃嘅墨汁黑蒜醬、配上馬蘇里拉芝士及白汁製成的滋味醬汁,並以黑色長條在薄餅上呈現🥰整個薄餅味道豐富,令人十分滿足😋🎉 蒜香牛油蜆雙色意粉 牛油蜆配上蒜蓉、白酒同辣椒碎,加入墨魚汁意粉和傳統意粉拌炒,味道豐富得嚟,亦好香口惹味🎉 意式風乾豬面肉蘑菇薄餅薄餅咸香「芝」味,別具亞洲美食的特色🫶🏻以雅枝竹醬中和豬面頰肉的油膩感,仲加入蘑菇、鼠尾草、馬蘇里拉芝士及軟芝士。食多幾件都唔怕膩呀😎🎉 特大朱古力榛子麵包球配奶蓋雪糕咖啡佢哋嘅麵包球我哋每次去都一定會食😆 特大朱古力榛子麵包球又點可以錯過😎入面充滿榛子醬,再配埋奶蓋雪糕咖啡,成件事夾得嚟亦都好滿足😌另外仲有4️⃣款全新賣相吸引嘅特色飲品,包括:薑蜜檸檬蝶豆花特飲🍯、芒果熱情果特飲🥭、芝味意式藍梳打💙以及芝味香橙茶🍊以上4️⃣款都係健康好味之選☺️而且仲好適合打卡添呀📷

🎉PizzaExpress 間條薄餅

🎉 蒜香牛油蜆雙色意粉