🌕Hello我係Moon🌕之前食過佐敦嘅蝦蝦燒,已經對佢有一定嘅喜愛程度!😚今次去荃灣搵朋友,留意到原來荃灣大鴻輝都有蝦蝦燒,😋咁梗係要去訂枱食啦!🤩放工嘅時間真係好多人,😎好彩我哋有預早訂位,好快就可以入座燒嘢食啦!😏荃灣嘅感覺比佐敦嘅空間感多啲,😝自助區嘅位置都唔會話太迫,行到入餐廳第一眼,🤭就被海鮮吸引住,🤩好新鮮嘅海鮮,😏睇落真係食慾大增!🤗坐低之後梗係夾吓啲主題啦!🤓蝦蝦好生猛,肉質都好鮮嫩!😙想食唔同嘅肉類就可以喺自助區度拎!😍香茅豬頸肉同埋蒜蓉雞翼其實都係唔錯嘅選擇!😋不過我最鍾意嘅就係依度嘅叉燒,😛豬大腸,羊肉,牛肉粒!😜呢啲真係可以瘋狂encore!🤩食完海鮮又食咗咁多肉,🥰係時候到咗甜品嘅環節!😉呢度嘅雪糕口味選擇都幾多,😍有阿波羅嘅雲呢拿味道,😌甜甜地真係唔錯㗎!😏食燒烤,梗係要飲返罐汽水啦!😤飲品選擇都係超級多,無糖嘅選擇亦都係好受歡迎!🥳🌕最後MoonMoon幾滿意依度,食物選擇多,而且可以食足三個鐘,真係好抵食!🤩店員嘅服務態度都好好,有求必應!😜兩間分店俾我嘅感覺都係好好嘅,睇嚟我對佢嘅喜愛程度又加深咗喇!🌕
🌕Hello我係Moon🌕

坐低之後梗係夾吓啲主題啦!🤓蝦蝦好生猛,肉質都好鮮嫩!😙

2024-01-25