2022-10-19 2394 瀏覽
【Bread Basket 🥖🥐🧺 】有3款包,每款都好食,上枱嘅時候仲要係熱辣辣嘅👍🏻我哋忍唔住refill咗一次,真係食包都食到飽咗一半😅下次會忍下口唔refill😂-【有機生蠔🦪】 我就唔係好記得嗰日叫咗邊款😂不過食落係好新鮮嘅,同埋配個紅酒醋好match👍🏻-【生牛肉他他🐂】聽講好出名,所以叫咗一份嚟試下,食落個味幾複雜有趣,加埋蛋黃會更濕潤同有蛋黃香~不過又未去到特別好食,我覺得試一次就夠🙈-【龍蝦湯🦞】呢個龍蝦湯係用咗忌廉、白蘭地酒、大西洋波士頓龍蝦烹調嘅,仲會席前火焰烹調!龍蝦味極濃而且個湯好Creamy,飲多幾啖就覺得好膩,所以我覺得2個人share一份都夠~-【燒美國頂級牛肋骨肉🥩+半隻扒大西洋波士頓龍蝦🦞】個牛肋骨肉係席前切出嚟嘅,勁厚勁大塊睇openrice以為份量會同Lunch差不多,好彩個侍應提一提我哋話份量係好勁嘅,建議我哋食住先唔夠再叫😂我哋真係差啲就叫多份黑椒牛柳Main Course,到時實食唔晒🤣個牛肋骨肉燒到5成熟,咬落好嫩同肉味都重,廚師仲會問你要唔要啲生磨嘅wasabi ,我覺得加咗之後幾特別嘅😛我哋仲加咗半隻龍蝦,味道就正常水準啦~-【自家製
【Bread Basket 🥖🥐🧺 】

【有機生蠔🦪】

【生牛肉他他🐂】

【龍蝦湯🦞】

【燒美國頂級牛肋骨肉🥩+半隻扒大西洋波士頓龍蝦🦞】
我哋仲加咗半隻龍蝦,味道就正常水準啦~

【自家製檸檬羅勒雪萉🍋🌱】
因為太飽嘅關係所以我哋叫咗個雪萉就算😂個雪萉好正,酸酸甜甜好fresh 好解膩👍🏻最後餐廳仲贈送咗個朱古力雪糕球,為今餐帶嚟一個美好嘅總結!🥰