2018-11-10 124 瀏覽
去開中環整蛋糕,諗住快快趣趣食啲野先上去。醒起ifc有shake shack就走去試下。依家已經唔洗排咁耐隊,5分鐘到就買到野食。不過其實全場都好爆,就算要搵一個位都唔容易。同埋等野食嘅時間都有啲耐,一個包加杯野杯都要等成15分鐘。1. Shake Stack我諗Shake shack真係我食過最好食嘅漢堡包🍔佢塊扒有香濃牛肉味,超級juicy,牛肉味濃到好似据扒咁!佢個大磨菇炸得香脆,同埋又係好juicy😍成個包,加埋芝士,一路漏汁,一路拉絲,真係天堂級嘅享受。係完全值得等咁耐去食架!!!除左個包之外,仲叫左杯lemonade。佢餐牌寫係homemade嘅,飲落酸度同甜度都配合得好好,飲到最尾估唔到仲有啲檸檬果肉😋

1. Shake Stack
Shake  Stack