每次想放開個胃食,又唔想出咁遠,就會去壽司郎!總有一間係左近!每次見佢出新嘢,又會心郁郁想去試🤣🎄12月限定✨黑鮪吞拿魚鮫腩(極稀有部份) $27 👍🏻👍🏻👍🏻佢嘅油份好足,都好均勻😋好食到令唔食吞拿魚嘅我都食晒成舊🤣✨三文魚蓉拌海鮮軍艦 $12 👍🏻👍🏻全口都係綿密嘅三文魚🥰不過我就唔係好食得出其他海鮮✨綿綿脂海鰻 $17👍🏻👍🏻👍🏻為咗試吓綿綿脂海鰻同普通鰻魚嘅分別,特登點左原條海鰻比較下。一試真係好軟好綿~🤤比較厚身,呢個口感好食過普通鰻魚!✨濃厚練乳布甸 $22👍🏻👍🏻好香好超濃郁!☺️不過係偏甜咗少少,同埋佢面頭嘅士多啤梨醬係有啲假嗰種🤣但都無阻我哋飛快食晒成個!✨栗子蒙布朗蛋糕 $22👍🏻呢一個麻麻哋,都係比較甜~栗子味唔算太出!🙈⭐️必食推介✨ 炙燒鹽味三文魚 $12👍🏻👍🏻👍🏻香港人最鍾意食嘅三文魚一定唔少得🥰呢個係我食過咁多款三文魚入邊我最鍾意嘅味道!佢保留左三文魚本身嘅鮮味,但又有炙燒嘅味道。仲要佢嘅肉質係介乎於生同熟之間😍表面食咗少少但係入面都係超級滑同軟!再加埋少少嘅海鹽味,完全唔使點豉油食返佢本身嘅鮮味已經好好食!✨茶碗蒸 $19 👍🏻👍🏻👍🏻每次必點!壽司郎全

🎄12月限定

黑鮪吞拿魚鮫腩(極稀有部份)

✨黑鮪吞拿魚鮫腩(極稀有部份) $27 👍🏻👍🏻👍🏻
佢嘅油份好足,都好均勻😋好食到令唔食吞拿魚嘅我都食晒成舊🤣

三文魚蓉拌海鮮軍艦

濃厚練乳布甸

✨濃厚練乳布甸 $22👍🏻👍🏻

栗子蒙布朗蛋糕

✨栗子蒙布朗蛋糕 $22👍🏻
呢一個麻麻哋,都係比較甜~栗子味唔算太出!🙈

⭐️必食推介

炙燒鹽味三文魚

✨ 炙燒鹽味三文魚 $12👍🏻👍🏻👍🏻

茶碗蒸

✨茶碗蒸 $19 👍🏻👍🏻👍🏻
每次必點!壽司郎全部都係啲生冷嘢,食得多都想暖一暖個胃!入邊都超足料,香菇、少少魚肉、仲有大大粒帆立貝😋

醬烤鰈魚鰭邊

✨ 醬烤鰈魚鰭邊 $12 👍🏻👍🏻👍🏻
佢姐係比目魚,醬烤之後表面微焦,超有油脂香味🤤

日本產帆立貝

✨日本產帆立貝 $17👍🏻👍🏻
超大粒而且好鮮甜!😍

茄子田樂味增

✨茄子田樂味增 $12 👍🏻👍🏻
日本人係超鍾意點呢一個食!基本上係每次必食!不過作為香港人嘅我成日都覺得呢個好似唔係好抵🤣點佢不如點舊肉⋯但係我錯了!佢係真係燒得幾好食!幾香口,係非一般嘅茄子🤣大家可以都試吓!

牛奶味軟雪榚

✨ 牛奶味軟雪榚 $17👍🏻👍🏻👍🏻
超級鍾意食呢個雪糕!牛奶味超重又唔會太甜~一個雪糕三種食法:先試下個牛奶原味🥛,然後我會搣碎塊曲奇,變咗麥旋風味🍪,跟住再會到啲抹茶粉落去,變咗濃濃嘅抹茶味雪糕🍵
原條海鰻
黑鮪吞拿魚鮫腩(極稀有部份)
三文魚蓉拌海鮮軍艦
綿綿脂海鰻