壽司🍣手卷周圍都有啦,葵廣都有幾間,點解一定要黎依間🤔?火炙芝士系列嘅手卷反卷就唔係間間都有,卷之屋就有啦,究竟依間火炙芝士系列壽司有幾好食呢🤔?————今次我叫左火炙芝士三文魚手卷($22),其實係依間食咗好多次,不過次次一拎就一口食左一半😅,所以次次都唔記得咗影相食先。睇到張相就明㗎啦😉,好大誘惑⋯⋯依間鋪頭雖然唔係好突出,係葵廣3樓TOP世界入面嘅鋪頭(直行到入再轉右入面),但係都好多人去食。唔係住附近或者少黎葵廣掃街嘅就唔會識走入去TOP世界掃街,不過我都算葵廣地膽嚟架😂⋯⋯火炙芝士三文魚手卷($22),相已經表明一切😋,價錢合理,賣相唔洗講啦,睇到都流曬口水啦🤤,即叫即做,放好紫菜同飯,然後一大塊三文魚放喺鐵製板上,再將一塊芝士🧀放係三文魚上面,然後用火槍燒芝士,令到芝士急速溶化,最後卷埋一齊⋯⋯食第一啖係最好食😋手卷底底都食到芝士三文魚,唔似其他店咁😌,得第一啖好食,底下淨係得紫茶同飯,依間之前都係咁,依家卷得啱啱好👍,抵讚,幾年淨係加左一兩塊價錢咋⋯⋯————其他手卷反卷都食過,不過都係無影低😅,見到忍唔住即刻食⋯⋯火炙芝士三文魚反卷同樣出色,貴幾蚊可以有個兜裝住食,鰻魚
火炙芝士三文魚手卷

————
其他手卷反卷都食過,不過都係無影低😅,見到忍唔住即刻食⋯⋯火炙芝士三文魚反卷同樣出色,貴幾蚊可以有個兜裝住食,鰻魚玉子燒好多都食過,始終我都係鍾意火炙芝士三文魚手卷,一口咬一半,感覺太滿足
,太幸福🤩啦⋯⋯
記住相機食先呀