餐廳: 捌壹壹 (奶路臣街)
資訊:

2020-09-25 104 瀏覽
4人行晚餐,一共食左$795,1.5小時因為book 左位,所以唔洗等,店員打黎話只會留10分鐘位,所以我地都好準時,入去個陣見冇咩人,又有人帶位,以為可以隨便坐,就問店員我地可唔可以坐卡位,店員話唔可以,你地坐中間張長枱。🙂:見到個張枱同後面張枱既櫈近到快痴埋,行入去都好辛苦,真係唔係好想坐,但都冇有辦法,4人位,但塞左6張櫈(心諗,咁貼心俾我放袋)但真係太迫,同埋見店員出入上菜都係攝黎攝去,就叫店員收走一張,起碼行得順D,都唔洗咁危險。但店員又拒絕左我😑算~唔同佢地計較😶但!野食真係普通到爆,唯一可取既係炸饅頭。因為同伴唔係好食得辣,所以酸菜魚order 左小辣,但真係一D 辣都冇,唔酸又唔辣,連譚仔BB辣都勁過佢。不過個煲入面D 料都夠多,唔知係咪因為叫左大份既關係。加上叫左杯沙冰,杯身有隻BB 曱甴痴左係度,我O 左,用紙巾一抺,冇左。我都諗住算啦~出街食係咁嫁啦,好彩唔係杯入面,正想飲個陣,杯入面都有😭所以總結:環境:20分,食物:20分,服務態度:10分=50分低過80分係唔會再食
4人行晚餐,一共食左$795,1.5小時

算~唔同佢地計較😶

但!野食真係普通到爆,唯一可取既係炸饅頭。

低過80分係唔會再食

酸菜魚