2019-03-22 126 瀏覽
想係威爾斯附近搵食 行十分鐘過黎河畔都有唔少選擇 今日想飲翻杯珍珠奶茶就黎左呢間食台灣野既九份十分 我地黎到都接近下午茶時間 lunch人潮岩岩過左 唔使等位即刻有得醫肚!Lunch time都有唔少選擇 最surprise係飲品唔止普通珍珠奶茶揀 仲有焦糖珍珠同紫薯我地嗌左古早醉雞配亞春麵線食醉雞都係為左浸酒味 酒味好濃 雞件都幾多 又多肉 唔會話全部都係骨麵線都係濃味 份量都唔細架 忌廉芝士磨菇雞翼飯 配紫菜貢丸湯紫菜貢丸湯不過不失 有啲菜同紫菜飲落去清清地幾好至於個飯 話說 一開始我誤會左以為係忌廉芝士磨菇飯加雞翼咁 所以飯黎到之後我仲問侍應係咪黎錯左😂原來我最愛既芝士收埋左係雞翼裡面!一咬落去超amazed 係無骨雞翼!唔使拆骨可以一大啖咬落去 入面有好大舊溶左既芝士同磨菇 加埋d雞肉係個口倒 好好食好幸福呀!珍珠奶茶紫薯珍珠 - 好少餐廳有紫薯珍珠嗌 所以決定試下 飲落去有淡淡既紫薯香 最緊要完全唔會話好甜!珍珠份量多 好咬口 可以一試見到其他食評晚餐甜品都好吸引!下次要黎食埋晚飯先得

我地嗌左
古早醉雞配亞春麵線