2018-09-26 334 瀏覽
細細嗰陣,有得出街食飯就已經好開心;人大咗,睇嘅嘢多咗,去嘅地方多咗,人嘅要求自然高咗。所以A姐成日都話「樣樣都咁隨便,邊到會有人畀面」。為咗滿足高要求嘅A姐,特登安排今日去旺角堅韓牛放題,食1++頂級韓牛,有韓燒同火鍋兩食。刺身一開始每一份雙色刺身,三文魚腩刺身厚身肥美,魚油味重;八爪魚刺身清甜味美。燜牛膝牛尾石鍋熱辣辣上枱,傳來陣陣香味。湯底清甜,牛膝燜得好腍身,非常入味。1++頂級韓牛今晚嘅主角到啦!按照客人數目,每人一客。1++頂級韓牛質素高,油花分佈均勻,顏色鮮亮。記得唔好燒太耐,6-7成熟,就啱啱好,入口即溶,油脂味同牛味濃郁,好正呀!韓燒任食仲有韓牛、美國牛、豬肉、雞肉、海鮮同蔬菜。韓燒同火鍋唔能夠同時進行,所以一定要計劃好時間,叫店員幫你轉做火鍋。我哋叫咗韓式泡菜鍋,泡菜味濃,辣辣地,好惹味!仲有韓式飲品、汽水同啤酒仼飲,食埋雪糕就啱啱好!By A姐M佬 玩樂日記  aandmdiary.com

1++頂級韓牛

韓燒任食仲有韓牛、美國牛、豬肉、雞肉、海鮮同蔬菜。

仲有韓式飲品、汽水同啤酒仼飲,食埋雪糕就啱啱好!

By A姐M佬 玩樂日記  aandmdiary.com
2018-09-24