2020-08-27 105 瀏覽
今日心思思想食泰國野 上網見佢同過江龍Mango Mania 係隔離 就去試下啦! 由於係星期一,佢地做緊個promotion 係加$1 有碟明爐魚 ❗️唔同日子黎有唔同既選擇 但部份供應有限 售完即止 ❗️咁抵冇理由唔叫條魚啦 我地叫左個雜錦串燒,泰式炒金邊粉,$1明爐魚 同埋超級芒果狂熱 整體而言 質素同價錢相付 員工非常友善$1 泰式明爐烏頭魚 ❤️❤️❤️❤️條魚好滑同埋個汁超鮮甜 亦好彩我地叫得快 落左單後約15分鐘 就聽到佢話賣哂明爐魚 當時大概係7:15分雜錦串燒 (豬牛雞各2串) ❤️❤️豬同雞都還好 個醬亦還好 個人認為個醬可以再重少少沙嗲味 但由於牛肉本身烹調時間不宜太耐 所以有啲un 泰式炒金邊粉 ❤️❤️❤️金邊粉味道偏甜 但炒得夠乾身 份量亦算中挺 食泰國野 當然唔少得甜品啦,隔離就係Mango Mania 冇理由唔嗌掛 猶疑左一陣後 決定要叫超級芒果狂熱 ❤️❤️❤️呢個價錢可以一次過滿足你食3種唔同既芒果甜品既願望 好抵!包括有芒果糯米飯,芒果布甸同埋芒果雪糕 仲有個cream唔知用黎點咩🤣 可能當日啲芒果唔算太靚 有啲會有渣 但整體都唔錯*溫馨提示 甜品建議早少少叫 我係食哂所

$1 泰式明爐烏頭魚 ❤️❤️❤️❤️

雜錦串燒 (豬牛雞各2串) ❤️❤️

泰式炒金邊粉 ❤️❤️❤️
金邊粉味道偏甜 但炒得夠乾身 份量亦算中挺

超級芒果狂熱 ❤️❤️❤️

*溫馨提示
甜品建議早少少叫 我係食哂所有野之後先叫甜品 點知等左20分鐘先有 我見附近幾枱叫唔同既芒果甜品都係一樣要等咁耐

$1  泰式明爐烏頭魚
泰式炒金邊粉