2024-02-28 702 瀏覽
The Cheesecake factory @cheesecakefactoryhk 📍尖沙咀.呢間名氣以前已聽過 但未食過 朋友約食飯訂了位 份量超級大! 我形容係兩個碟頭飯份量😂 超抵食 但建議3人以上黎😛 平時我食量都大 但都吃不完😂 最後有帶走~ 好想再食個蝴蝶粉 超惹味!本來想揀芝士蛋糕 最後吃不到蛋糕 因為肚子滿了 朋友之前食過幾款 好大件 要留肚叫建議同食得之人再黎試😆..✨餐包 黑糖同普通都好食 有得揀當然揀黑糖🤣✨蘑菇湯👍🏻 好濃好滑 好重蘑菇味😋.✨Sheila's茜拉雞肉牛油果沙律 $192👍🏻👉🏻柑橘蜜糖花生油醋汁 好清新阿 配合沙律菜 食極都好開胃 不過份量實在太多 面頭有 墨西哥粟米餅條 撈汁都吾會淋哂 有埋果仁 非常有口感 又系會食上癮.✨香辣路易斯安娜雞肉蝴蝶粉 $172 👍🏻👍🏻👉🏻雞胸肉 口感實在 表面嘅巴馬臣芝士麵包糠 好脆 蝴蝶粉配 紐奧良式辣汁 超好味! 會食完再食 上癮😆..味道:😋😋😋😋😋抵食:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻回訪指數:🤤🤤🤤🤤🤤/5.💫 #TheCheesecakefacto
📍尖沙咀
呢間名氣以前已聽過 但未食過 朋友約食飯訂了位
份量超級大! 我形容係兩個碟頭飯份量😂
超抵食 但建議3人以上黎😛
平時我食量都大 但都吃不完😂 最後有帶走~
好想再食個蝴蝶粉 超惹味!
本來想揀芝士蛋糕 最後吃不到蛋糕 因為肚子滿了
朋友之前食過幾款 好大件 要留肚叫
建議同食得之人再黎試😆
✨餐包 黑糖同普通都好食 有得揀當然揀黑糖🤣
✨蘑菇湯👍🏻 好濃好滑 好重蘑菇味😋
✨Sheila's茜拉雞肉牛油果沙律 $192👍🏻
✨香辣路易斯安娜雞肉蝴蝶粉 $172 👍🏻👍🏻
👉🏻雞胸肉 口感實在 表面嘅巴馬臣芝士麵包糠 好脆
蝴蝶粉配 紐奧良式辣汁 超好味!
會食完再食 上癮😆
味道:😋😋😋😋😋
抵食:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
回訪指數:🤤🤤🤤🤤🤤/5
💫 #TheCheesecakefactory 芝樂坊餐廳
#尖沙咀
👩‍💻OP網址: https://s.openrice.com/QrbS04Vu700~uKdABAA
📍地址: 尖沙咀廣東道25號海港城港威商場地下G102號舖
#米吃