2020-11-03 526 瀏覽
Jacomax @ sheung wan - 🍎+🍕=💛 👧🏻 ate....Calamari fritti (Japanese style)Blue musselsGorgonzola & Apple 👧🏻 wants to say...首先想講個地點真係好方便❣️喺正上環A2出口隔離😂嘢食方面 如果會飲啤酒嘅人真係建議佢嗌翻啲小食送酒 我嗰日就試左佢個炸魷魚同埋麥啤煮藍青口 炸魷魚份量比想像中多 識落好新鮮好彈牙唔會好大浸腥味 炸衣都好薄 唔會食到一嚿嚿粉 根本唔需要檸檬辟味淨係點沙律醬就夠😽🙌🏻個人認為個青口好新鮮但啤酒味可以再重少少 如果啲汁可以浸到面嗰啲青口就完美喇😻最後就係個藍芝士蘋果薄餅 唔好俾個combination嚇親 試下就明點解食完會忍唔住心心眼😻只可以話蘋果同藍芝士真係出奇地match 薄餅底又夠脆口又多薄 但係佢都幾大份 建議有三四個人先好嗌😹大家如果想食晚市嘅話就要喺佢開舖之前30分鐘排定隊 如果唔係就可能要等第二round先有枱喇 同埋記得入去之前去定廁所 佢個廁廁係要行去隔離棟大廈再上一層🙌🏻
Jacomax @ sheung wan - 🍎+🍕=💛

👧🏻 ate....
Blue mussels
Gorgonzola & Apple

👧🏻 wants to say...

Blue mussels with Weiss beer

Blue mussels with Weiss beer