2020-05-08 101 瀏覽
{💛丼瀛🍣}黃到金💫CP值好高嘅爆丼😍晚市openrice book位有指定餐牌7折,非常抵食🤩 見到午市仲要只係$50左右😱😱.#松葉蟹肉甲羅燒 🦀痴L線成個蟹蓋滿滿的都是蟹膏🤩 味道好香好濃郁,每食一啖都覺得好幸福呀🤤除左蟹膏仲有一堆🦀蟹肉,蟹鉗,蟹籽,玉子同鵪𪂹蛋🐣,好豐富好滿足🙉🙉.#北海道海膽三文魚爆丼 🐠一心想食海膽,點知今個星期無貨😭唯有轉咗做珍寶帶子~好彩都好鮮甜肥美😆三文魚都好新鮮,食落去陣油香好正!而且厚切又大塊,足料👍🏻.#金龍卷 🐉上面係三文魚籽同火炙三文魚,中間包住天婦羅蝦同青瓜絲~好豐富!一啖係咬唔晒架🤣中間個炸蝦炸得勁香但竟然唔油 😍👍🏻.#明太子雞翼 🐥呢個就不推薦喇~雖然雞翼都炸得香,但完全食唔到明太子味🙉🤔
{💛丼瀛🍣}
#松葉蟹肉甲羅燒 🦀
#北海道海膽三文魚爆丼 🐠
#金龍卷 🐉
#明太子雞翼 🐥
呢個就不推薦喇~雖然雞翼都炸得香,但完全食唔到明太子味🙉🤔