2017-03-20 218 瀏覽
偽文青前幾日膽粗粗 挑戰自己 同朋友仔去了尖沙咀一間有貓貓既cafe🙊 #樂園 *利申:本身驚貓驚到抽筋🙈 (後續:🐱好乖 只在睡覺 😅 內文有圖)-1️⃣必食😋卡邦尼控 煙腩蛋黃忌廉汁扁意粉 creamy 多煙肉 扁意粉煮得剛剛好 加入洋蔥 忌廉一齊煮 好香😛 2️⃣必食😋黑松露香煎鵝肝意大利飯 黑松露 不太重「石油氣味」😂與意大利飯一拼食👍🏻 鵝肝煎得香口 但三種食材食少少都膩 可以兩人share3️⃣必食😋芝士焗有機大傘菇 兩大隻 極多芝士 一定要趁熱食 當芝士菇剛剛焗好的時候 會有芝士拉絲既效果😍 而且大傘菇多汁 加埋芝士 勁好味👍🏻4️⃣我是金莎 特濃金莎朱古力沙冰 大大杯 真係有金莎架😛5️⃣彩虹特飲 有不同味道 任吃貨選擇 朋友仔揀左橙色 芒果熱情果青檸特調(梳打)吃貨可以自己加芒果汁 令飲品變色 有得玩又有得飲😂-Cafe 除了有貓貓🐱 還有board game 提供 讓三五知己一齊玩 而cafe環境舒服 讓吃貨們可以抖一抖 牆上的彩虹更是必影的🤣-**Happyland 設電話訂座及包場派對**還可以大夥先一同燒烤 生日派對**光顧滿$800送怪獸雪糕 巨人甜品 與同行的 齊齊分享甜😍-
(後續:🐱好乖 只在睡覺 😅 內文有圖)
煙腩蛋黃忌廉汁扁意粉
黑松露香煎鵝肝意大利飯