2021-10-30 437 瀏覽
真係唔好在紅日出街食飯,之前幾次來食的時候多數是閑日,食物質數好一點。我喜歡自助沙律吧,想食邊樣自己夾、多少隨意。今日食物質素差左很多,上次叫牛扒5成熟、都係比塊9成熟來,我吾食牛就叫第二樣,上次叫這龍蝦🦞豬排都ok ,龍蝦足半隻及有蝦鉗、肉實,豬排夠淋,但味道略為鹹了一點。今次唸住食翻上次個餐應該穩陣,點不知今次個龍蝦🦞無左隻鉗、好似只得三份一隻咁,縮晒水,但都吾係咁架,我上次食過,知道係乜嘢樣架,職員答我這批龍蝦係無鉗,隨即收走了鉗夾,心虛呀,攞走得咁快,咁叫餐後又比個鉗夾我仲乜?要來夾手指呀,但食材真係差👎🏼。我最初唸住食完就算,最多吾再來食,無意R著數,因服務態度還可以,但唸唸下會唔會其他食客同我一樣,我結帳時是比足用餐價錢。商場內還有其他更好的食店,不過我唸以後都不會再光顧這間
商場內還有其他更好的食店,不過我唸以後都不會再光顧這間
2021-10-01