2019-02-16 462 瀏覽
如果夜晚想食啲新式點心就來呢間試下!真係幾唔錯!雖然價錢唔算係好平,但係全部點心賣相都好有特色,就咁望落去都好開心!大王流沙包好似雞仔帶黑超,一咬落去流曬漿,熱辣辣火候啱啱好我下午唔會好膩,唔會話食完一個包已經好滯!雖然冇咩鹹蛋黃味係美中不足左對於我來講🙈但甜甜地又滑軟真係好啱鍾意食甜野嘅人!另外叫嘅係大王BB雞仔包,相對來講就比流沙包冇咁出色,肉餡都算分量十足但係味道就偏鹹咗少少。另外有個彩雲蝦餃,蝦餃皮色彩繽紛的賣相好靚,但係其實味道就同一般嘅蝦餃皮差唔多,可以唔洗特別試。最值得一讚嘅就係如果你兩個人想試多啲嘢食又真係俾人可以per head 叫!實在太貼心! 成日去到酒樓食點心,心思思想叫好多,但又驚食唔晒,就睇咗呢點已經令我將佢加入我嘅沙田恆常餐單到!