之前次次經過都見到門口大排長龍 今次特登早晚飯時間少少黎到 等左好快就有位 不過就要坐bar枱🙈入面全黑裝潢好有型格🤣🍰𝐌𝐢𝐥𝐥𝐞 𝐅𝐞𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞 𝐰/ 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐦𝐞𝐥 𝐁𝐚𝐧𝐚𝐧𝐚 & 𝐈𝐜𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🍌$65呢個拿破倫勁鬆脆🤩但唔會有話好油好膩 反而幾輕盈😛中間既吉士醬唔算太濃蛋香味 同埋較輕身 朱古力雪糕我覺得味道偏假🙈如果佢係vanilla我應該會中意d😚☕ 𝐃𝐢𝐫𝐭𝐲 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮🍮 $65呢個tiramisu好重rum酒味🤯而且特別在於佢除左用lady fingers仲落左d威化餅同oreo碎 增加層次感😌🥓𝐇𝐨𝐦𝐞𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐏𝐚𝐧𝐜𝐞𝐭𝐭𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐚𝐫𝐚🧀 $98可能因為落左cream 係一個偏酸既carbonara 蛋香味都偏淡(所以我麻麻地個醬🙈) 但意粉口感做到al dente口感👍🏻最特別既係佢用左豬腩肉 舊舊都好厚好肥美🥓好似local版carbonara咁好特別😚🍄𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐎𝐢𝐥 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐌𝐮𝐬𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐎𝐫𝐞𝐜𝐜𝐡𝐢𝐞𝐭𝐭𝐞😺 $94一黎到就聞到好香松露味😍貓耳朵意粉同樣做到al dente口感好煙韌👍🏻
Mille  feullie  with  caramel  banana  &  icecream
Dirty  tiramisu
☕ 𝐃𝐢𝐫𝐭𝐲 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮🍮 $65
Homemade  pancetta  carbonara
Black  truffle  oil  cream  mushroom  orecchiette
一黎到就聞到好香松露味😍貓耳朵意粉同樣做到al dente口感好煙韌👍🏻食落松露味偏淡 但整體黎講唔會太漏😽
Dirty  tiramisu
Homemade  pancetta  carbonara
  • Dirty Tiramisu
  • Homemade Pancetta Carbonara
  • Black Truffle Oil Cream Wild Mushroom Orecchiette
  • 黑松露油忌廉野菌汁貓耳朵意粉