2024-03-21 814 瀏覽
今日去左想打卡好耐嘅black coffee,餐牌上嘅食物款式都好吸引帶點fusion感👍🏻餐廳環境以黑色做主題,坐得舒服好岩同朋友傾計🥢雙重芝士炸薯條🧀🍟係我喜歡嘅粗直薯條,面頭芝士醬係半溶狀態,旁邊仲有兩個醬汁可以點,好芝味😋🥢自家煙燻豬腩配黑啤意大利飯意大利飯用左煲仔去present,有小小似梅菜扣肉嘅煲仔飯😆不過呢個係西式味道,煙燻豬腩整得好軟腍,面頭有小小青蘋果粒帶酸甜,中和左豬腩嘅油膩感👍🏻🥢Black coffee breakfast全日早餐十分豐富,好吸晴,沙律菜新鮮,啲生果好甜😋喜歡個吐司,好有口感,炒蛋腸仔煙肉份量都好夠,滿足。🥢朱古力麻糬窩夫朱古力雪糕甜品好有驚喜,整得好靚,落枱已經聞到好香朱古力味,窩夫切好哂一件件,咬落中間夾住煙煙韌韌嘅朱古力麻糬😍好好味呀!🥢朱古力咖啡飲落啡味濃,唔會太甜💯🥢竹炭黑芝麻鮮奶黑芝麻鮮奶調配得味道岩岩好,有黑芝麻香又有奶香味😋
餐廳環境以黑色做主題,坐得舒服好岩同朋友傾計

🥢雙重芝士炸薯條🧀

🥢自家煙燻豬腩配黑啤意大利飯

🥢Black coffee breakfast

🥢朱古力麻糬窩夫朱古力雪糕

🥢朱古力咖啡
飲落啡味濃,唔會太甜💯
🥢竹炭黑芝麻鮮奶
黑芝麻鮮奶調配得味道岩岩好,有黑芝麻香又有奶香味😋
  • 朱古力麻糬窩夫朱古力雪糕
  • Black Coffee Breakfast