PizzaExpress係爸爸媽媽拍拖時食飯既飯堂👫囡囡亦盡得我地既真傳,對呢度既美食同樣深愛🍕作為PizzaExpress嘅忠粉,知道出咗新Menu 「🍕Love Pizza Love PizzaExpress 」 ,梗要帶Chloe嚟棒場啦😋🍕PizzaExpress間條薄餅間條一直係PizzaExpress嘅Signature,全新薄餅亦用上間條紋設計,玩味感十足!🤩由墨汁黑蒜醬、馬蘇里拉芝士及白汁製成,香噴噴食落甜甜地非常開胃🤤大小朋友都咁Like,好味得黎又夠IG-able,必點之選💯🍝⁠蒜香牛油蜆雙色意粉一貫嘅Al dente口感👍🏻墨魚汁意粉同傳統意粉配上牛油蜆,黑白分明賣相超誘人,好香牛油同酒香味,仲有辣嘅味道,意粉吸晒d汁好惹味🤤如果唔食得辣,可以叫餐廳走辣🫶🏻小朋友都啱食!🥯特大朱古力榛子麵包球配奶蓋咖啡雪糕囡囡最愛麵包球,媽媽最愛Affogato☕️呢個甜品我地share啱晒,我唔客氣喇!巨大化麵包球原來內有乾坤,裏面係香濃嘅榛子醬,囡囡食到舔舔脷😋Affogato口感冰火交融,啱晒甜品控 + 咖啡迷既媽媽👩🏻🥂芝味意式藍梳打+⁠芝味香橙茶兩杯飲品都咁夢幻,打卡必叫

🍕PizzaExpress間條薄餅

🍝⁠蒜香牛油蜆雙色意粉

🥯特大朱古力榛子麵包球配奶蓋咖啡雪糕

🥂芝味意式藍梳打+⁠芝味香橙茶
兩杯飲品都咁夢幻,打卡必叫之選🥰芝士奶蓋打得好幼滑,口感Rich得黎又唔太甜,解膩又解渴

🦀蟹肉芝士脆片
啖啖蟹肉沙律配芝士脆片,鮮味又有口感,做頭盤啱晒,食唔停口之選😋