我做咗個胃俠,闖入咗間壽司店!第一件事就係點嗰炸水牛芝士,食落完全係咁滑咁香,拉絲到我心都溶咗🧀😍。跟住試咗個炸蝦牛油果卷,一啖嘅幸福感覺,牛油果滑嘅,炸蝦彈口,真係一絕!🍤不過,聽呢,來到個炙燒芝士鮮蝦,概念上個芝士香味同熱辣辣嘅蝦完美融合,真係攞個No.1嘅位係肯定嘅!每一口咬落去都鮮美彈牙,個芝士味又唔會太搶戲,真·完美!😋👌不過啦,要講下啲醬烤日本產帆立貝,睇落好吸引,但食落真係令我有少少失望😞,生嘅口感我真係唔太能夠接受,老實講,對唔起貝貝,我只能夠同你say goodbye!👋總括嚟講,呢間店啲食物大多都係正!仲有,落臨絕唔可以錯過佢嘅軟雪糕,真係好有層次嘅味道,加抹茶粉食法真係要大讚一聲,清新嘅抹茶遮住咗雪糕嘅甜,搭得好呀!🍦🍵廣告時間:記住啊,想食得開心,記得提早訂位,咁就唔洗苦等囉!💺🕒