近排呢個黃金鹹蛋炸雞好hit,我哋一行5個女仔,決定要試。什麽什麽減肥,熱氣,下次再算啦!其實我訂位嗰時,聼電話個人冇同我講得90分鐘用餐時間。。。我同一位朋友先到,冇辦法,坐底咗先,唯有我哋發辦叫住野食先啦!唔諗其他人要咩,我哋決定先叫個二人套餐,再加多一份炸雞,同埋另外再叫野飲。二人套餐:黃金鹹蛋炸雞(無骨)+芝士薯條+墨魚仔辣炒年糕+飲品2杯 $398另外加咗個雙重芝士炸雞$175 同埋叫多兩杯飲品。芝士薯條薯條比較普通,我們想象芝士會是流/溶在薯條面。估唔到係芝士粉。但是勝在夠熱辣辣,作爲前菜都ok!墨魚仔辣炒年糕年糕炒得夠煙韌,墨魚仔份量都算ok,另外仲有大大塊魚糕片。辣味適中,好開胃。黃金鹹蛋炸雞(無骨) 分量黎講,我估都有8件。每一件都沾滿鹹蛋炸粉,鹹香十足。炸雞塊冇骨,咬落非常脆口, 而雞肉嫰滑多汁。啖啖肉。好正。雙重芝士炸雞呢款我哋都叫咗冇骨(我哋實在太懶啦!)。芝士粉有啲似薯條嗰隻。朋友們都中意。同黃金鹹蛋炸雞一樣,雞炸得好脆,裏面雞肉嫰滑多汁。唔錯!飲品蜂蜜檸檬綠茶甜橙梳打柚子梳打野食黎講,雞炸得好脆,肉質多汁又夠嫰滑。重點係冇骨。啱曬我。但係環境方便,地方細,比

另外加咗個雙重芝士炸雞$175 同埋叫多兩杯飲品。

墨魚仔辣炒年糕

甜橙梳打
甜橙梳打

柚子梳打
柚子梳打

但係環境方便,地方細,比較逼。同埋有時間限制,感覺好有壓逼感。
生日
黃金鹹蛋炸雞